Blog

Forsamlingshusene har det svært i Danmark

I takt med at danskerne har fået mere travlt, så har de små lokal samfund fået svært ved at holde på borgere, og så er det i sagens natur svært at få et forsamlingshus til at kører rundt. De kæmper med at få de “unge” på banen. Der skal ske noget nyt, og den form vi kender idag, hvor én person sidder som vært for forsamlingshuset er snart slut. I fremtiden vil vi se flere og flere facebook sider for de enkelte, og der vil være flere en én værk (som er facebook administratorer).

Fra forsamlingshus til virksomhed

Vi vil i fremtiden se forsamlingshusene gå fra at være selvkørende, hvor pengene kommer fra lokal samfundet i form af lejeindtægter og donationer. Vi vil se en virksomheds tilgang til forsamlingshusene, flere og flere bliver forpagtet af f.eks. kro’er og restauranter, dette er allerede sket i Nogle forsamlingshuse i Nordjylland, midtjylland og på Sjælland. 

Stolt tradition for forsamlingshuse i nordjylland.

I kræsen for forsamlingshuse i Nordjylland, er man kede af at så få er interesseret i at tage del i at drive forsamlingshusene, man forsøger derfor at lave en masse tiltag der skal få de unge på banen.

Det er hårdt at se hvordan nogle forsamlingshuse kæmper for deres overlevelse, siger flere værter til minfest.dk

Søg Selskabslokale eller mad ud af huset

Er en portal for forsamlingshuse, selskabslokaler og festlokaler du kan leje rundt om i Danmark. Du kan også finde mad til festen, ved at søge i mad ud af huset.

Minfest.dk ©

NYHEDSBREV

Tilmeld vores nyhedsbrev, så er du altid sikker på at få seneste nyt, direkte i din mail.